lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tunnustan olevani kirjahamstraaja

Minulla on pieni ongelma. Nimittäin se, että kuvittelen, että minulla olisi ylimääräistä aikaa, ja joka viikko käyn kirjastossa lainaamassa lisää lukemista, mutta sitten kuitenkin aika menee kouluhommiin ja kaikkeen muuhun turhaan, ja kirjat jäävät jonnekin pöydälle pölyttymään vaikka ne olisivat kuinka hyviä. Odotan jo innolla kesää ja sitä, että oikeasti on aikaa lukea. (Näillä näkymin kun ei ole mitään kesätöitäkään tiedossa, niin sitä aikaa todellakin on...)


Paljon olisi mielenkiintoista luettavaa, mutta en ole näihin koskenutkaan vielä. Sen sijaan mukanani on joka paikassa kulkenut tämä:


Mihail Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan. Tästä luultavasti teen vielä omankin blogimerkinnän sitten kun olen saanut loppuun, tällä hetkellä olen lukenut arviolta kaksi kolmasosaa kirjasta. Suosittelen kaikille! Bussissa on monta kertaa meinannut jäädä pysäkki huomaamatta kun olen ollut niin syventynyt kirjaani...

Eipä minulla muuta tällä kertaa, yritän tsempata noiden kirjojen lukemisessa. Kesää odotellessa, aurinkoista kevättä kaikille!

1 kommentti:

  1. Haastoin siut! Tee, tai jätä tekemättä: http://tiiavaan.blogspot.fi/2013/06/mie-sain-haasteen.html

    VastaaPoista