maanantai 2. huhtikuuta 2012

Esittely

Jo vähän aikaa on pyörinyt mielessä sellainen idea, että perustaisin blogin, jossa pitäisin lukupäiväkirjaa. Eli siis lukublogi se varmaan sitten olisi. Nyt sitten sain vihdoin aikaiseksi perustaa tämän, ja kuten otsikosta voitte lukea, tässä on esittely. En kyllä tiedä vielä yhtään, millainen esittely.

Olen aina ollut kova lukemaan kirjoja. Opin lukemaan ennen kuin olin edes täyttänyt neljää, ja jo sitä ennen kuuntelin vanhempien lukemia iltasatuja korvat höröllä. Siitä lähtien olen lukenut ahkerasti kaikenlaista. Viime aikoina vain olen huomannut, että lukeminen on vähentynyt. Siitä voin syyttää internetin ihmemaata (ja myös itseäni). Viime vuoden lähestyessä loppuaan päätin, että merkitsen muistiin joka ikisen kirjan, jonka tänä vuonna luen. Tammikuussa olin ahkera, ja luin seitsemän kirjaa. Nyt en aivan ymmärrä, miten edes ehdin lukea niin paljon. Se oli mahtavaa, muistin taas, minkä takia kirjoihin uppoutuminen on paljon parempi tapa viettää aikaa kuin koneella oleminen (vaikka onhan sekin aivan hieno tapa viettää aikaa, en kiellä). Helmikuussa tahti hiljeni huomattavasti, ja siitä taas syytän täysin ihastuttavia yo-kirjoituksia ja niiden lähestymistä. Helmikuussa luin  kolme kirjaa, ja maaliskuussa yhden. Nyt kun kirjoitukset ovat ohitse eikä lukiotakaan ole enää jäljellä, voisin taas yrittää lukea vähän ahkerammin. Ja kirjoittaa lukemistani kirjoista tänne.

Tällä hetkellä luen kirjaa nimeltä Buzz Aldrin - Taviksena olemisen taito. Se on mukaansatempaava ja kirjoitettu omaperäisellä tyylillä, josta ei voi kuin pitää. Kerron enemmän sitten, kun olen lukenut kirjan kokonaan. ;)

Jos pääsykokeisiin valmistautuminen ei aivan vie aikaani, tulen päivittämään tätä tänä keväänä toivottavasti aika ahkerasti, sitä mukaa kun saan luettua. Onneksi sentään pääsykokeisiin ei tarvitse lukea, kun haen sellaisiin paikkoihin, joissa pääsykokeissa soitetaan, ei kirjoiteta. Ei se kyllä tee niihin valmistautumisesta yhtään sen helpompaa.

Ei muuta tällä kertaa. Moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti