maanantai 24. marraskuuta 2014

Laiskan kirjabloggaajan paluu

Viimeisimmän blogimerkinnän jälkeen olen mm. lukenut 32 kirjaa, valmistunut muusikoksi, hakenut ja päässyt korkeakouluun, ja muuttanut Turusta Keski-Pohjanmaalle. Hmm. Siitä voi päätellä, että viime merkinnästä on jo aikaa... Pyydän anteeksi, vaikka tuskin kukaan edes enää olettaa että minä päivittäisin tätä blogia säännöllisesti.

Niistä kolmestakymmenestäkahdesta Puhdistuksen jälkeen lukemastani kirjasta vaikuttavin oli varmasti huhtikuussa lukemani Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin. Toinen mainitsemisen arvoinen kirja on Emma Donoghuen Huone, jonka luin heinäkuussa yhden yön aikana, piti lukea vain yksi luku iltasaduksi... Kirjoista on kuitenkin vaikeaa kirjoittaa kattavia arvosteluja puolisen vuotta lukemisen jälkeen, joten jätän nämä vain maininnoiksi. Voin kyllä kuvitella lukevani ainakin Tarttin kirjan uudestaankin, joten ehkä kirjoitan siitä joskus jotakin. Ehkä.

Viime aikoina olen lukenut esimerkiksi tämän:

Syyslomalukemisena toimi Sahar Delijanin Jakarandapuun lapset. Koukuttava ja mielenkiintoinen!

...tämän:
Kauhistus, lastenkirjoja sitä vaan lueskellaan! Elina Karjalaisen Uppo-Nalle toimi hyvin lukemisena silloin kun ei saa unta, ei mitään liian pelottavia tapahtumia luvassa... ;)

...sekä tämän: Harry Potter ja Liekehtivä pikari, lukuvuorossa nimittäin kaikki Potterit uudestaan pitkästä aikaa.

Viimeisimpänä luin kirjan josta voisin kirjoittaa ihan oman merkintänsä, mutta nyt täytyy rientää koululle, harjoitusluokka ja viulu odottavat.

Kiitos ja anteeksi. Ehkä seuraava päivitys tulee nopeammin kuin tämä, mutta en lupaa mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti